Primul pas spre realizarea unei noi comenzi este vizualizarea produselor pe care doriti sa le achizitionati .Acest lucru se poate face in doua feluri:

  •  folosind functia de cautare disponibila in partea de sus a site-ului
  • accesand fiecare categorie de produse.

Optiunea de cautare este prezenta in permanenta in partea dreapta sus a site-ului. Aceasta optiune poate fi folosita prin cautarea de text integral(denumirea integrala) a produsului, sau denumire partiala.

Accesarea conform categoriilor este disponibila dupa actionarea butonului „Produse” din menu. Dupa aceasta selectare, aveti la dispozitie multiple categorii de produse. Prin selectarea unei subcategorii, pe ecran se afiseaza toate produsele din categoria respectiva.

Odata produsul gasit, urmatoarea etapa spre finalizarea unei comenzi este adaugarea in cosul de cumparaturi. La fel ca si in cazul vizualizarii, aveti la dispozitie doua moduri de a face adaugarea:

  • adaugare directa in cosul de cumparaturi
  • adaugare detaliata in cosul de cumparaturi

Adaugarea directa se face prin apasarea butonului „Adauga in cos”. Acesta este situat in partea stanga jos a fiecarui produs din lista. Actionarea acestui buton duce la adaugarea unei unitati din produsul respectiv in cosul de cumparaturi. Fiecare apasare conduce la actualizarea cantitatii din cosul de cumparaturi, in sensul cresterii cu o unitate

Adaugarea detaliata se face prin actionare click pe imaginea produsului. Se va prezenta o imagine detaliata asupra produsului, care include mai multe fotografii, posibilitatea de a selecta cantitatea dorita, precum si descrierea produsului insotia de review-uri asupra produsului.

In cadrul ambelor optiuni, utilizatorul are oportunitatea de a adauga un produs in whishlist sau compararea cu alte produse.

Gestiunea cosului de cumparaturi permite utilizatorului un review permanent asupra produselor selectate. Pentru a ajunge la cosul de cumparaturi, se selecteaza pictograma din partea dreapta sus a primului meniu, pictograma ce reprezinta o genata de cumparaturi.

Odata selectata pictograma, utilizatorul poate sa vizualizeze cosul de cumparaturi sau sa finalizeze comanda.

Cosul de cumparaturi contine toate produsele pe care doriti sa le achizitionati, si pe care le-ati adaugat in pasii anteriori.

Din interiorul cosului de cumparaturi se poate actualiza cantitatea oricarui produs, sau se poate sterge un produs, daca utilizatorul nu mai doreste sa-l achizitioneze.

Totodata, in partea dreapta jos a cosului de cumparaturi este prezentat pretul total al produselor, valoarea TVA, precum si pretul fara TVA.

Finalizarea comenzii este ultimul pas pe care utilizatorul trebuie sa-l parcurga spre a comanda produsele dorite.

Finalizarea se face prin intermediul butonului „Continua plata” din interiorul cosului de cumparaturi. Odata apasat butonul, utilizatorul este condus spre o pagina noua, unde va trebui sa introduca datele necesare comenzii.

Utilizatorul trebuie sa introduca detaliile necesare facturarii in partea stanga a paginii, in timp ce in partea dreapta a paginii este prezentat continutul cosului de cumparaturi, precum si pretul final al comenzii.

Dupa introducerea datelor necesare facturarii, utilizatorl actioneaza butonul „Plasare comanda” pentru a finaliza comanda.